8 Complexen Deventer west


Projectinformatie

Als ketenpartner van woonbedrijf ieder1 hebben wij vanaf de beginfase mee mogen denken. Op basis van een pakket eisen en wensen hebben wij een eerste koude opname uitgevoerd. Daarop is in samenspraak met Woonbedrijf ieder1 een definitieve uitvraag bepaald. Volgende stap was om met het bouwteam de warme opname uit te voeren om te komen tot het perfecte plan. In samenspraak met Bertwin Fidder en Koen Schage is gekozen voor onder meer de volgende maatregels: saneren asbest, naisoleren, brandwerende maatregels, keuken/badkamer/toilet renovatie, CV/CLV renovatie, dakrenovatie, voegwerkherstel, schilderwerk, beglazing.

Belangrijkste prestaties
- In samenspraak met wb1 hebben we hier de lean planning voorbereidingsfase ingevoerd. Gezamenlijk met alle partijen (incl. opdrachtgever) hebben we deadlines uitgezet en vastgesteld wanneer welke informatie aangeleverd diende te worden. Hiermee is het voortraject met 2 maanden verkort.
- Bij complex Hoge rij werd bij 89 appartementen het CLV systeem vervangen. Dit was in strengen aangebracht waardoor maximaal 6 woningen gelijktijdig moesten worden aangepakt om te voorkomen dat bewoners langdurig geen warm water zouden hebben. Door perfecte bewonercommunicatie met hulp van consulent Jeroen vd Sloot was elke bewoner op het gevraagde moment thuis.
- Bewonertevredenheid 8,6 op basis van onze eigen enquete die ons team heeft afgenomen. We hebben daarom met het gehele team afgesloten bij de Chinees aan de Hoge Rij.
- Middels risicopot 7900 euro kunnen terug geven aan de opdrachtgever.

Locatie
Deventer West

Opdrachtgever
Woonbedrijf Ieder1

Contactpersoon
Bertwin Fidder en Koen Schage

Aanneemsom
1042 duizend euro

Opleverdatum
November 2017

Aantal woningen
335 woningen

Werkzaamheden

In samenspraak met Bertwin Fidder en Koen Schage is gekozen voor onder meer de volgende maatregels:
- saneren asbest
- naisoleren, brandwerende maatregels
- keuken/badkamer/toilet renovatie
- CV/CLV renovatie
- dakrenovatie
- voegwerkherstel
- schilderwerk
- beglazing